top of page
Fotograf Johanna Ellen Bröllopsfotograf

BRÖLLOPSFOTOGRAF
 

Stockholm - Haninge - Nynäshamn 
Gotland - Göteborg - Världen

Stort grattis till ert kommande bröllop! Jag är bröllopsfotografen som drömmer om att fota ett bröllop i totalt spöregn eller på ett högt berg med utsikt... och att skapa bilder som verkligen fångar äkta känslor i tiden är det bästa jag vet. Jag inspireras mycket av film och försöker alltid hitta ögonblick som verkligen förmedlar känslor och berättar en historia.

Förutom att fota dramatiska, snygga och känslosamma ögonblick vill jag vara er härliga kompis a.k.a. hype girl! Vi lägger ju ner massvis med tid på att planera våra bröllop och vilka vi vill dela dagen med - och då tycker jag att även fotografen ska vara någon ni faktiskt vill dela dagen med. Det gör inte bara att stämningen höjs utan det gör ju såklart också att era bilder, och därmed minnena av dagen, blir maxade och så mycket mer betydelsefulla! Jag tror ju verkligen också att för de vackraste bilderna krävs två saker: att ni kan slappna av och att ni känner er trygga. Och det är mitt mål! 


Scrolla ner för att läsa lite mer om hur en bröllopsbokning går till, vad som ingår i de olika paketen och klicka dig vidare till bokning om du gillar vad du ser! Eller bara vill veta mer... Gifter ni er borgerligt och i liten skala eller planerar ett bröllop som på något sätt inte faller inom ramarna som ni kan se nedan så skicka en förfrågan! Det mesta går att lösa. 

Just nu är sommaren helt fullbokad gällande bröllop, 
men tider för höst/vinter och 2024 finns så se till att höra av er i tid för ert första möte. 

 

Bröllopsfotograf Stockholm Haninge Nynäshamn
Bröllopsfotograf Stockholm Haninge Nynäshamn
Bröllopsfotograf Stockholm Haninge Nynäshamn

Hur går en bröllopsfotografering till?

Förfrågan

Möte/planering

Bröllopet

Efterarbete

Leverans

Ni gillar min stil och hur jag jobbar. Därför skickar ni in formuläret här nedanför och jag svarar så fort jag kan eftersom jag blir så himla glad att ni hört av er. Om jag inte svarat inom 24 timmar så kolla skräpmailen - det händer ibland att mina mail hamnar där...

Om jag är tillgänglig ert datum ser vi till att boka ett möte; antingen via telefon, videochatt eller fysiskt möte om möjligheten finns. Där lär vi känna varandra lite mer och pratar igenom era planer, önskemål och behov. I samband med det betalar ni er förskottsbetalning för att bekräfta bokningen och låsa ert datum i min kalender! 

När det är dags för er stora dag är mitt mål att bidra med en lugnande utstrålning och samtidigt dela många skratt med er. Jag utgår från vår plan som vi tillsammans kommit fram till och gör mitt yttersta för att smälta in i gänget samt skapa fantastiska foton med mycket känsla! Det är nu era bröllopsdrömmar ska gå i uppfyllelse och ni ska få njuta till max- utan stress eller ansvar. 

När min tid på bröllopet är slut åker jag hem och säkerhetskopierar alla filerna från dagen. Sen börjar mitt efterarbete där jag sorterar ut alla guldkorn från dagen och redigerar dem i min stil. Detta kan ta upp emot 8 veckor men brukar generellt ta kortare tid än så. Jag skickar dock alltid ut några sneakpeeks så fort jag hinner för att ni ska kunna dela några bilder från bröllopet dagarna efter. 

När bilderna är färdiga skickar jag dem till er i ett vackert digitalt galleri där ni kan ladda ner dem med hög kvalitet. I bröllopspaketen ingår samtliga utvalda bilder - detta eftersom jag själv inte skulle vilja missa en sekund av bröllopsdagen dokumenterad. Efter det kan ni välja att beställa produkter från mig eller framkalla dem på egen hand. I det stora paketet ingår en vacker fotobok med linneomslag och lay flat-bindning 25x25 cm som blir ett vackert minne för resten av livet. Jag designar den och ni får sen godkänna den innan jag skickar efter den hos tryckeriet. (detta kan ni såklart även köpa till till de andra paketen med) Sen är allt klart och ni får leva lyckliga i alla era dagar! 

"Jag och min fästman blev fotade av Johanna inför vårt bröllop och vi kunde inte bli mer nöjda! Vi fick en bra kemi redan över nätet och ännu bättre när vi väl träffades. Det var enkelt att följa hennes instruktioner och bilderna blev otroligt vackra! Inte känt mig så vacker på bild någonsin! Nått som oroade mig och min fästman väldigt mycket innan själva fotograferingen var hur det skulle gå med vår 5 månaders bebis. Inte nog med att vår dotter älskade Johanna utan Johanna var också fantastisk med vår dotter. Det gjorde att vi kunde känna oss mer lugna och trygga. Ett stort TACK till dig Johanna som gett oss dessa vackra bilder som gör denna resa ett minne för livet."

- Jennifer

Bröllopspaketen

gäller från 2023-04-01
Bröllopsfotograf Stockholm Gotland Göteborg Visby Johanna Ellen
Bröllopsfotograf Fotograf Johanna Ellen Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm Gotland Göteborg Visby Johanna Ellen

Lilla paketet

4 timmar

20 000:-

porträtt, vigsel & mingel/gratulationer

Kan endast bokas 4 månader i förväg. 

Bokningsmöte

Löpande support innan bröllopet

En guide med massvis med tips och råd

Milersättning i Stockholmsregionen

Fotografering på bröllopsdagen

Samtliga färdiga digitala foton

Möjlighet att lägga till extra timmar finns! 

Mellanpaketet

 8 timmar

35 000:-

storfavoriten - med tid för lite av varje där ni själva avgör hur ni vill lägga timmarna

Bokningsmöte + provfoto i Stockholm

Löpande support innan bröllopet

En guide med massvis med tips och råd

Milersättning i Stockholmsregionen

Fotografering på bröllopsdagen

Samtliga färdiga digitala foton

1 fine art-förstoring 30x40 cm

Möjlighet att lägga till extra timmar finns! 

Heldag - extra allt

13 timmar

50 000:-

Unna er en heldag med full service och dokumentera allt från förberedelser till tal vid middagen och festen! Investeringen för dig som inte vill missa ett ögonblick. 

Bokningsmöte + provfoto i Stockholm

Löpande support innan bröllopet

En guide med massvis med tips och råd

Milersättning i Stockholmsregionen

Fotografering på bröllopsdagen

Samtliga färdiga digitala foton

1 fine art-förstoring 30x40 cm

1 fantastisk fotobok (värd 4000:-)

En highlightfilm med rörligt material för att verkligen fånga alla känslorna under dagen,

(värd 10 000:- )

20% rabatt gäller för bröllop som inträffar oktober - december.

Boka i god tid eftersom kalendern fylls på allt eftersom.  

(rabatten gäller inte på stadshuspaketet)

Specialerbjudande! 

TILLVAL

Har du hört talas om highlight-film? Det är en tilläggstjänst jag erbjuder där jag filmar känslosamma och effektfulla bitar av er bröllopsdag för att sen klippa ihop er egen lilla kärleksfilm. Detta kan du välja som tillval till samtliga paket där det inte redan ingår. 

 

från 10 000:- 

Ni kan såklart köpa till förstoringar och fotoböcker till alla paket. Säg till mig så får ni mer information om det! 

Bröllopspaket
BOKNING
bottom of page