top of page
  • fotografjohannaell

Bröllop i Göteborg

Tänk va fint att jag får resa och uppleva så mycket runt om i Sverige och världen, som t.ex. den här stylade fotograferingen av ett bröllop i Göteborg...! 💕(bilder från en workshop med Rebecka Wendesten nu i vinter)


Igår fick jag frågan från en nyfunnen kollega "var jobbar du då?" och jag blev först lite ställd. "överallt..?" var mitt spontana svar. Det har aldrig slagit mig att jag som fotograf enbart skulle vilja fota vara på ett ställe. Och framförallt när personen verkade tycka att det var anmärkningsvärt att jag just igår befann mig på andra sidan stan från där jag bor. Som att bara DET var lång resväg till jobbet. haha Jag som precis bokat ett bröllop i Göteborg och ett i Frankrike, ska fota ett bröllop i Visby senare i vår, och ett i Västerås... och ja, listan kan göras lång och jag reser helt enkelt gärna! Jag tänker att det är just det som är en tjusning med det här jobbet. Alla möjligheter det ger att få komma ut på äventyr...


På vägen hem igår märktes det att tankarna väckts till liv och jag lekte med tanken på om man skulle köpa en bröllopslokal och fota bara där, de bröllop som bokades där liksom. Tänkte att det hade varit smidigt och bekvämt... Och genast började det krypa i skinnet på mig. Det blev tydligt för mig att det är något så inspirerande med det ombytliga. Att fota samma sak hela tiden skulle nog ta död på kreativiteten rätt snart, skulle jag tro. I alla fall för min del! Älskar att komma till nya platser, med ny blick, och få leta upp det vackra med just den dagen. Inspirerande. Med det sagt ser jag fram emot alla sommarens bröllop och är så glad för alla som hör av sig och bokar även för nästa år. Just nu är det fortfarande några få platser lediga för bröllop 2024 och bröllopsmöten för 2025 bokas upp så hör av er om ni är sugna!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page