top of page
  • fotografjohannaell

Bröllopsfotograf en heldag?

Det märks att det varit högsäsong (och fortfarande är det?) här. Massvis med bröllop och familjefotograferingar som tar all tid, förutom såklart familj och administration... men hörrni ni! Jag har faktiskt insett att jag behövde ett bröllopspaket till. Jag gjorde ju om mina bröllopspaket rejält i våras och la till lite prylar i paketen samt en lågsäsongs-rabatt, men så kände jag att det behövdes ett paket till så...


Låt mig presentera det nya heldagspaketet!
Perfekt för er som vill ha en heldagsfotografering men INTE önskar tillskott av film och sånt. T.ex. om budgeten tar slut precis just där över 40-strecket, eller så! 💁‍♀️


Ta en titt här och tveka inte att höra av er om ni ska gifta er från typ oktober 2023 och framåt. Än så länge finns några lediga datum kvar sommaren 2024! 😊

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page