top of page
  • fotografjohannaell

Bröllopsfotograf lediga datum

Letar du efter en bröllopsfotograf i Stockholm, i Göteborg eller på Gotland nu i 2023 eller 2024? Vänta då inte för länge med att höra av dig! Idag fick jag en dubbelbokning som smärtade i hjärtat. Så bitterljuvt att bli tillfrågad av ett fint par på en fantastisk vigselplats och sen vara tvungen att tacka nej och referera vidare till en kollega... (okej, den sista biten är såklart bara kul, eftersom det känns så bra att vara en del av ett community som hjälps åt, men ändå!)


Det fick mig dock att vilja tagga till ännu mer på att nå ut till er som ännu inte valt fotograf men som fortfarande letar. Personligen har jag inte så många datum kvar under högsäsong eftersom jag detta år även ska försöka lära mig work-life-balance 😂 vilket innebär att jag faktiskt varit noga med en helg ledigt i månaden även under sommaren. Desto roligare då att lägga på ett kol så att jag kanske istället kan få boka era fantastiska bröllop på lediga helger resten av året istället!


Mina lediga lördagar just nu är:

hela mars och april,

3 juni,

19 augusti,

26 augusti,

2 september,

16 september,

23 september,

30 september

och resten av året från 14 oktober och framåt.


Dock kommer jag inte att boka alla de här datumen utan siktar på max 3 bröllop i månaden, om det är bröllop jag helt enkelt inte kan låta bli att boka, men helst 2 per månad så att jag hinner göra familjefotograferingar och företagsfotografering vilket jag också måste ha tid till.


Självklart finns det lediga dagar för bröllop även vardagar, men snälla snälla snälla, hör av er! Jag vill inte behöva säga nej till fler drömmiga bröllop. <3


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page