top of page
  • fotografjohannaell

Bröllopsfotografering

Nu när jag är helt fullbokad sommaren 2023 gällande bröllopsfoto och bokningarna för 2024 börjat komma har jag funderat lite på upplägget med mina paket. I takt med att jag samlat på mig massa erfarenhet genom åren har jag kommit på hur vill jag helst jobba för att tillgodose era behov på bästa sätt... Därför har jag nu gjort om mina paket gällande bröllop med start för de som bokar från och med idag. Det känns så kul med ett upplägg som innebär mer för brudparen i form av såväl service som produkt! Jag har ökat antalet timmar i paketen bland annat, och även lagt till så att highlightfilm ingår i ett av dem. Hur kul??? (det är för övrigt det paketet som gjort att jag gått runt och sjungit på Aerosmith i tre dygn... "I don't wanna miss a thing..." 😂🎶)


I och med detta har jag även bestämt att ge en rabatt till alla bröllop som äger rum oktober-mars med de nya paketen. Jag hoppas att det kan förlänga bröllopssäsongen lite så att det inte bara blir bokningar under högsommaren utan även fler under de kallare månaderna. 😊


Så... med det sagt: Ta en titt under fliken "Bröllop" för att se de nya paketen och tipsa gärna dina vänner som ska gifta sig. Jag lovar att ta väl hand om dem! 💕

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page