top of page
  • jakessonprivat

Fotografering - vi skapar kläder att låna

Nu har jag haft mycket annat jobb i form av bl.a. familjefotografering här ute i Haninge och en hel del jobb med att förbereda andra fotograferingar runt om i landet så bloggen har blivit lidande. Hur som helst tänkte jag skriva ett inlägg nu med tanke på ett roligt projekt jag startat på min instagram @fotografjohannaellen (följ mig gärna så att vi kan lära känna varandra!).


Det är nämligen så att jag, förutom att fota, har många andra intressen och hobbys. De flesta är kreativa till sin natur (jag önskar jag hade någon form av idrott som hobby men... hehe inte än!) och ett av de främsta är sömnad! Då gäller det alltså klädsömnad och att sy kläder på fri hand, dvs inte utifrån mönster. Det tycker jag är superkul och en period sydde jag i princip alla mina kläder men nu är det inte så mycket tid över till det med tanke på företaget som jag ägnar nästan all vaken tid förutom den tid som går åt till familjen. 😅


Min dröm är ju dock att sy åt andra och därför har jag sen innan jag ens vågade starta företag som fotograf tänkt att jag även ska kunna sy upp helt unika plagg som mina kunder ska kunna låna vid fotograferingar. Hur kul?? Det verkar som att intresset att följa med på den här resan är stort, iallafall bland mina underbara följare på instagram, så därför har jag bestämt att det här är ett projekt vi ska göra tillsammans. 💃😍 Jag syr och vi bestämmer tillsammans om designen!


På tisdagar kommer inläggen om detta upp där ni kommer att få se processen löpande samt även vara med att bestämma om tyger och olika detaljer på designen, komma med förslag och glada tillrop! Åh, det kommer att bli så roligt hörrni! Sen är det ju verkligen en "gift that keeps on giving" med tanke på hur roligt det kommer bli sen när alla kunder faktiskt kan välja plagg ur min lilla "kollektion". 😍😍😍👏


Tanken med kläderna är att det ska vara modeller som går att anpassa efter olika kroppsformer - vilket ju är superfiffigt eftersom vi alla ser olika ut, ellerhur? 💁‍♀️

Här ser ni vackra Linda som fick låna en av mina klänningar jag sytt. Den är så himla fin på alla olika kroppar och kan bäras på olika sätt; knuten olika samt öppen som en kimono/duster. Älskar den!

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page