top of page
  • jakessonprivat

Ny bäbis-paketet: L + S = Z <3

Uppdaterat: 15 okt. 2020


Jag och Linda kom först i kontakt med varandra eftersom hon ville boka in en nyföddfotografering till när hennes son hade fötts. Jag, som själv aldrig tog några fina bilder av mina gravidmagar och ångrar det bittert, frågade då om hon inte ville ses innan förlossningen och bevara magen på bild också. Efter lite betänketid svarade hon ja, till min stora lycka, och en spontansession bokades strax därpå. På morgonen en tisdag i september bestämde vi träff senare samma dag och efter lite bollande fram och tillbaka om outfits träffades vi vid ett vackert fält jag sett från vägen en tid innan. Ungefär en timme plåtade vi under skratt och prat och ett klädbyte hann vi till och med.


"Jag var först ytterst tveksam till att fota gravidmagen, då man mest känner sig klumpig och stor. Men Johanna fick själva upplevelsen att kännas avslappnad och lugn, och resultatet blev fantastiskt! Hon fick verkligen med det fina i det hela, när man inte alls känner sig så." - Linda


Eftersom jag verkligen är mån om mitt full service-koncept och jag älskar att bygga relationer hade jag och Linda löpande kontakt efter första bokningen. Det är liksom en stor del av glädjen med det här jobbet! :D Höras av och kolla läget i väntan på förlossningen och sen fick jag ett underbart besked från BB när han hade kommit. <3


När lilla Zakarias fötts bokade vi sen in en nyföddfotografering. Han var en vecka och några dagar - vilket brukar vara perfekt då nyföddfotograferingar med fördel planeras in när bäbisen är mellan 1-2 veckor. Då brukar de sova relativt bra och vara relativt stilla. Allt är relativt dock och det kan verkligen variera med både dagsform och personlighet - något lille Zakarias verkligen visade prov på! ;) Vanligtvis brukar han bli ganska däckad efter en flaska mat, men den här dagen verkade han inte kunna tygla sin nyfikenhet. Hela 1,5 timmen som jag hängde med den lilla familjen höll han sig vaken och allert! Nästan en bragd i sig, och med våra små knep såg det ut som att han skulle slockna ett tag men icke! En liten nyföding som var lika intresserad av mig som jag var av honom. :P


Självklart var det inga problem för min del och vi fick en hel del vackra och personliga bilder på en mycket vaken liten skrutt. <3 Det är ju det som är så roligt: vilken vändning fotograferingen än tar kan en alltid räkna med att personligheterna lyser igenom och det är ju det allra viktigaste! :D


Personligen älskar jag Ny bäbis-paketet för det ger mig en liten inblick i bäbisbubblan och varje tillfälle är en stor ära!44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page