top of page
  • jakessonprivat

Nyhetsbrev för VIP-gruppen

Ny vecka, sportlov för oss i Stockholm, och jag har helgens två fotograferingar i bakhuvudet. Barnen är hemma på sportlov och jag har en hel del jobb hemifrån att ta itu med.


Alldeles nyligen skickade jag ut VIP-gruppens första mail med info om nyheter, ett särskilt erbjudande som de får förtur till och lite mer info kring vad som är på gång. Så roligt! Jag hoppas att gruppen växer allt eftersom. Tanken är ju inte att regelbundet skicka ut något veckobrev eller så (såå intresserade tror jag inte att ni är av mig och mitt 😂) utan det är helt enkelt ett nyhetsbrev för alla de VIP's (very interested persons) som inte vill missa någon viktig info och få förtur till vissa erbjudanden osv. Dagens infobrev innehöll bland annat ett exklusivt erbjudande bara för vipparna! 💃


Om du vill vara med i VIP-gruppen är det bara att maila mig på fotografjohannaellen@gmail.com och säga till! 😊


Just nu i min kamera... SÅ magiskt vacker blivande mamma - och vem kan tro att det är februari på bilden?? Ikväll ska jag sätta igång och redigera de här underbara bilderna från i helgen. 💕
25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page