top of page
  • jakessonprivat

Nytt år - nya möjligheter

Den här julen har nog varit min mest lediga tid ända sen jag började jobba som fotograf. Det har verkligen varit så otroligt mysigt och jag inser att jag måste lägga mer energi och tid på att faktiskt lära mig balansera mellan jobb som jag älskar och familj som jag älskar. Och gärna lite återkoppling däremellan... Med det sagt är året verkligen i full gång redan. Imorgon blir det både nyföddfotografering och möte med brudpar i min studio i Haninge, idag levererar jag bilder från förra årets sista bröllop och på lördag blir det dags för årets första bröllop! 🙌 Dessutom håller jag på med en uppfräschning av hemsidan och lite annat bakom kulisserna...


Jag är verkligen så sjukt tacksam över att ha jobb, även nu i lågsäsong. Just nu har jag några lediga tider för vinterfoto kvar, där det är en lite kortare fotografering men med 1000:- rabatt. Perfekt för att fota i den vackra, men lite kallare, naturen. 😍 Så får se vilka som kniper de sista platserna där eftersom det erbjudandet bara gäller fotograferingar utomhus i januari-februari.


Titta va fint det var när vi vågade oss ut i -15 grader en solig dag här innan jul!


Jag hoppas du haft en fin jul och känner dig redo för 2023! <3 Funderar du på att boka en fotografering så tveka inte att höra av dig i tid. Schemat fylls på allt eftersom och särskilt gravidfotografering och nyföddfotografering är tidskänsliga och bra att ha planerat en tid innan. 😊11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page