top of page
  • jakessonprivat

Parfotografering - Carina & Torbjörn

Uppdaterat: 25 sep. 2020

En regnig augustidag träffade jag Carina och Torbjörn ute vid deras 1700-talstorp som de flyttade till för några år sedan. En livslång dröm om ett enklare liv med närhet till naturens tysthet och odling tillsammans blev äntligen sann. Det första de gjorde var att bygga ett stort växthus. Perfekt för mig att fånga deras kärlek på bild i när regnet aldrig verkade vilja sluta ösa ner.


Efter lite vägledning där vi tillsammans tittade på vilka plagg som skulle se bra ut och harmoniera fint tillsammans gick jag i förväg till växthuset medan de gjorde sig klara. För att skapa stämning valde jag en av mina favoritspellistor som fick agera bakgrundsmusik.


"Att bli fotograferad av Johanna var en sån renodlat positiv upplevelse! Märkligt nog kändes det lekfullt och roligt, inte stelt och tillrättalagt, som jag befarat. Jag är ingen linslus, och har aldrig varit. Så det finns inte många bilder på mig i våra album. När jag fick se de bilder Johanna tog på oss i mitt växthus blev min spontana tanke att det blev som nya bröllopsbilder efter 35 års äktenskap. Ett tidsdokument över vår kärlek och vart den fört oss. Om 5 år vill jag att Johanna Ellen tar nya bilder på mig och min man!" - Carina
27 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Linnea Åkesson
Linnea Åkesson
Apr 28, 2021

Underbart vackra bilder. Det är fint att vilja spara tillvaron även när en är äldre och inte bara "babylycka" och småbarnsår. En tidskapsel med kära föräldrar/far- och mor-föräldrar eller trygga anhöriga som betyder mycket för oss är alltid värdefullt att spara och minnas i framtiden.

Like
bottom of page