top of page
  • fotografjohannaell

VIP-gruppen - en maillista för familjefotografering

Som familjefotograf, bröllopsfotograf och parfotograf är det alltid extra roligt med återkommande kunder - att få följa familjer genom olika tider i livet, att få lära känna dem och hjälpa dem bevara vackra minnen... Något av det jag värdesätter högst i mitt företag är det just det: relationen till mina kära kunder. Jag vill ju vara er kompis, er hypegirl och stöttepelare! 😍


Igår på instagram stories skrev jag därför till er som följer där *om du inte gör det än så gör gärna det! 😊 @fotografjohannaellen* att ni gärna fick skicka er mailadress om ni var intresserade av att tillhöra min VIP-grupp! En grupp, en mail-lista, som får förtur till vissa erbjudanden och extra information kring olika satsningar jag gör under åren. Det handlar såklart inte om särskilt mycket information eller löpande vecka för vecka eller så utan mer sällan... Men inte desto mindre värdefullt! Jag vill bara inte störa er för mycket med mitt pladder även om jag gärna hade skickat ut dagliga mail bara för att kolla läget.... 😅😬😏 (jag lovar, ska inte göra det! )


Sen insåg jag att det kanske lät lite dumt med VIP med betydelsen Very Important Person eftersom det indikerar att de som inte är med är MINDRE important persons! Så är det ju verkligen inte! Men så kom jag på att den här gruppen inte består av VIKTIGARE personer utan extra intresserade personer. Så... Alla ni som vill får jättegärna maila till mig med en kommentar att ni vill tillhöra Fotograf Johanna Ellens VIP (Very INTERESTED Person)-grupp! 💁‍♀️😅😍💃 fotografjohannaellen@gmail.com


Det är så himla roligt att se gruppen växa med extra intresserade personer, som blir en liten kundkrets av kunder och blivande kunder (eller stora fans! 😉😅). Hoppas att just du hör av dig!
27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page