top of page
Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen
Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen
Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen

Stort grattis till ert stundande bröllop! 

Jag är Johanna Ellen, bröllopsfotograf som utgår från Stockholm - som drömmer om att fota ett bröllop i totalt spöregn eller på ett högt berg med utsikt... och att skapa bröllopsfoton som verkligen fångar äkta känslor är något av det bästa jag vet. Jag vill följa er genom hela er resa och att ni ska kunna njuta av hela processen så att ni genom åren ska kunna slungas tillbaka till den känslan av upprymd lycka ni hade på bröllopsdagen bara genom att se era bilder. 

 

Oavsett om ni planerar ett stort bröllop på ett slott, med de närmaste i en lada, på en vingård vid Medelhavet eller ett modernt bröllop i city är det en sak gemensamt - era känslor i fokus. Det viktigaste för mig är att ni får vara i nuet och njuta av den magiska dagen som ni planerat och längtat efter. Ni förtjänar att få er kärlek bevarad på ett äkta och vackert sätt. Det kommer bli en dag som sätter tonen för ert framtida liv tillsammans; när ni firar er kärlek tillsammans med era närmaste.  Då står jag redo att fånga alla viktiga ögonblick.


Förutom att fota dramatiska och känslosamma ögonblick vill jag vara en trygg och förhoppningsvis kul person under er bröllopsdag. Det gör inte bara att stämningen höjs utan det gör ju såklart också att era bilder, och därmed minnena av dagen, blir maxade och så mycket mer betydelsefulla! För de vackraste bilderna krävs två saker: att ni kan slappna av och att ni känner er trygga. Och det är mitt mål. 

Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen

Allting börjar med en intresseanmälan så vi kan prata vidare om ert drömbröllop och hur jag kan hjälpa er förverkliga det. Här nedanför skickar ni in ett formulär så återkommer jag inom 24 timmar (oftast snabbare). Mina bröllopspaket under högsäsong (maj-september) börjar på 25 000:-, och har ni ett mindre bröllop under lågsäsong eller en vardag finns det möjlighet till mindre paket.    

~ portfolio ~

LOVE STORIES
Bröllopsfotograf Spanien Johanna Ellen

MINA & JUAN-PABLO

2023 - Barcelona

Tre dagars firande utanför Barcelona med stora familjen och alla vänner. Aperitivo vid havet, poolbad med kläder och regnet i luften.   

LINE & NIKLAS

2023 - Falköping

Med nära och kära, skratt och kärlek vid kurorten Mösseberg. När Norge möter Sverige i ett hav av tyll!    

Bröllopsfotograf Johanna Ellen

IDA & JOHAN

2023 - Stockholm

En heldag på Ekeby loge med fullt fokus på kärlek och glädje. Porträtt i hagen med besök av en nyfiken häst...   

Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen

SARA & WILLIAM

2023 - Stockholm

Ett perfekt exempel på att göra sitt eget bröllop i egen stil - city chic! Vigsel i anrika stadshuset och lekfulla porträtt i stadsmiljö. Love in the city!   

Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen

KAROLINA & DANIEL

2023 - Provence

Två dagars bröllopshelg i den lilla bergsbyn Fayence omgivna av berg, olivlundar och vingårdar. Hetta, maffiga regnmoln och skålar i champagne!   

Bröllopsfotograf Stockholm Johanna Ellen

KATARINA & CHRISTIAN

2023 - Vadstena

First look och fjärilar i magen i örtagården, vigsel i domkyrkan till stråkkvartett och mingel under träden. Som i en saga!   

Bröllopsfotograf Johanna Ellen_edited.jpg
Fotograf Johanna Ellen
Fyll i formuläret här så skickar jag min prisguide inom 24h och vi kan prata vidare om hur jag kan hjälpa er på bästa sätt!

(Får du inget svar så kika i skräp-posten! )

Läs igenom avtalet för bokning här! 

Tack för din förfrågan!

bottom of page