top of page
  • fotografjohannaell

Att vinna en fotografering

Idag är det äntligen dags för en familjefotografering jag längtat efter sen hösten / vintern 2020. Jag deltog nämligen med en tävlingsbössa i Musikhjälpen när jag precis hade startat mitt företag och då var vinsten en fotografering med mig här ute i Haninge. Det var jättemånga som var med och skänkte till bössan och vinnarna ska jag alltså äntligen träffa ikväll!


Vi har tidigare fått boka om pga sjukdom i somras men nu ska det äntligen bli av! Vi har hållit stenkoll på vädret idag och hoppats att det skulle vara uppehåll och nu ser det faktiskt väldigt lovande ut så vi håller tummarna för vackert mulet med dramatiska moln. Så underbart!


Efter en natt med för lite sömn ska det bli skönt att få komma ut och använda sin kreativitet lite för att sen stupa i säng. Dags att börja komma in i hälsosamma höst-rutiner!


Skickar med er en av sommarens härligaste familjeporträtt! Underbart, eller hur? 😍

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page