top of page
  • jakessonprivat

Bröllop på Frimis Visby S:t NIkolai Ruin

Nu håller ju bokningarna av bröllopsfotograf för 2023 på i full gång, men det trillar även in en del bokningar för 2024 - däribland en som jag drömt om i många år: I den vackra ruinen S:t Nikolai i Visby. Dvs Sommarkrog vid S:t Nicolai ruin samt vackra lokaler för bröllop, kalas, firmafester m.m. (frimisvisby.se) häftiga medeltidslokal för såväl vigsel som fest.


Jag håller ju här på bloggen på att köra en liten serie inlägg med tips om häftiga lokaler för bröllop och nu kommer alltså turen till Visby. Jag har många gånger gått och kikat upp i de maffiga, höga valven i S:t Nikolai ruin och drömt om att fota bröllop där. Oslagbart vackert helt klart! Börjar typ dregla lite när jag tänker på det... Och dessutom har man ju möjligheten att fara ut till havet sen för porträtt och Golden hour-porträtt bara några minuters bilresa bort. T.ex. på Hällarna söder om Visby som sluttar rakt ner i havet. Så perfekt!


Kolla bara så fint de lagt ut på sin instagram @frimisvisby !

Planerar du bröllop under 2023 eller 2024? Tveka inte att höra av dig. Särskilt om du planerar att gifta dig på något såhär häftigt ställe! 😂

129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page