top of page
  • jakessonprivat

Ett viktigt tips inför bröllopsfotografering

Under sommaren har jag jobbat som bröllopsfotograf i såväl Stockholm och Nynäshamn som Örebro och Göteborg; vilket har gett mig massvis med erfarenhet som jag nu tar med mig till framtida brudpar. Därför handlar den här veckans Torsdags-tips om bröllop; och närmare bestämt planeringen av bröllopsfotograferingen. 😊Jag har egentligen ett ganska kortfattat tips idag. Det handlar helt enkelt om att skriva ner en lista med saker som är typiskt ni - som fotografen kan se till att få med för extra betydelsefulla bilder. Det blir dessutom ett enkelt sätt för er att snabbt slappna av och komma in i kärleksbubblan under porträttfotograferingen på er bröllopsdag. Det kan vara ett speciellt sätt att hålla varandra i handen, en särskild kram eller mysiga pussar i nacken. Vissa brukar dansa i köket tillsammans i vardagen (herregud va gulligt, ellerhur?? Jag smällde av lite när jag hörde det av ett brudpar jag fotade <3) och andra har en särskild blick.


Det här är ett av mååånga tips som ingår i den guiden jag ger till alla mina brudpar inför fotograferingen - och jag hoppas ni gillade det! 😍


Jag hoppas även att du som planerar bröllop ser till att verkligen välja fotograf med omsorg. Anledningen till att jag erbjuder möten med alla mina brudpar är just för att de ska få chansen att lära känna mig mer och verkligen känna efter om vi är en perfekt match. Det är ju såå viktigt att er bröllopsfotograf inte bara har rätt stil och känsla i sina bilder utan även är en person ni har roligt och känner er trygga med. 🥰 Det speglas ju inte bara på bilderna sen utan även i minnena!


73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page