top of page
  • fotografjohannaell

Företagsfotografering?

Förutom att jag älskar att jobba med familjer i olika former tar jag även gärna uppdrag för företagsfotografering, både i Stockholm, Göteborg, Gotland och resten av världen. Just nu har jag precis lämnat iväg en leverans med kombinerat video (till hemsida och sociala medier) och bilder. Så himla kul! :D Vi fotade/filmade en förmiddag i min studio tillsammans med ett gäng barn, massvis med målarfärg och en hel del godis... 👌


Genom åren har det blivit en hel del företagsfotograferingar med både inriktning tech-företag på kontor som utomhusfotograferingar med fokus på mode eller i min studio och fokus på graviditet och barn. Variationen är underbar och det är så roligt att få gå in i ett företag och tillsammans med dem ta reda på deras varumärkesprofil. Att figursy en setting som passar deras företag och sen förmedla detta i video och bild. Superkul!Ett litet porträtt från underbara Villa Bounvisi som Amanda Freskgård tog av mig när vi var där på workshop för nån vecka sen.

Nu har jag precis tagit mig tid att börja upptäcka LinkedIn och inse vad alla sagt hela tiden; att det också är en superintressant plattform att interagera på. Så har du lust får du hemskt gärna lägga till mig där! :D


Under tiden ska jag försöka fundera på hur jag ska gå vidare med mina andra sociala medier... Funderar på hur jag ska kombinera marknadsföringen för familjefotografi/bröllopsfotografi med företagsfoto... Rolig utmaning!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page