top of page
  • jakessonprivat

Familjefotografering - 3 livliga pojkar!

Uppdaterat: 19 okt. 2020

Det var en underbart vacker söndag eftermiddag i början av oktober och jag skulle strax möta upp en härlig familj för fotografering. Problemet var bara att jag inte riktigt hade bestämt mig för var vi skulle hålla till.... Tack vare tät kontakt via messenger med familjens överhuvud *mamma M* blev det ingen panik. Jag visste ju var de utgick ifrån och letade platser relativt nära, och eftersom vi hade tät kontakt via messenger kunde vi smidigt mötas upp på rätt plats sen när tiden var inne. ;) (Jag gillar dock inte att vara ute i sista minuten och är tacksam att familjen inte klagade på detta.... )


Jag hade hittat en vacker äng med högt gräs och perfekt läge för kvällssolen. När familjen anlände till parkeringen en kort promenad från platsen såg jag de underbart söta bröderna med deras matchande outfits som mamma M valt ut tidigare. (Jag fick tillochmed vara med lite på ett hörn via messenger i affären när de inhandlades. Älskar att ha en nära kommunikation med folk! <3 )


Barnen kom in i situationen med stor energi och vi drog igång direkt med att lära känna varandra lite bättre. Jag, som inte bara har egna barn själv utan även arbetar med barn som beteendevetare, har ju en förkärlek just för interaktionen med barn under fotograferingar. Det pratas om allt mellan himmel och jord, filterlöst, och saker ska utforskas och testas. Viktiga saker som ska diskuteras: lösa tänder, bilolyckor och undran om var 17 älgarna är? ;)


Vissa som funderar på att boka är oroliga för hur det ska gå med barnen. Jag kan lova er att jag räknar INTE med att barnen ska sitta still och le in i kameran i en timme i sträck. Inte ens mina egna, fotograf-vana, barn sitter still mer än max nån minut innan de ska upp och utforska eller springa en bit. Faktum är att det skulle inte bli så roliga foton heller om barnen satt lydigt uppradade och föjlde varje liten instruktion. Det är ju en del av utmaningen och charmen med det hela! Jag tycker själv att det viktigaste och vackraste med fotografier är när de fångar verkligheten. De bästa favoritbilderna är ju de där det händer någonting kul, charmigt eller spännande. Kanske är det också därför just den här fotograferingen blev en av mina absoluta favoriter. Så fantastiskt härlig familj - sprudlande och levande!


"Lite nervösa och sådär pirriga inför en fotografering förvandlades snabbt till en oförglömlig söndagseftermiddag. Johanna är att rekommendera, hon är varm, proffsig och superduper-härlig. Vi trodde inte det skulle vara möjligt att lyckas fånga våra tre vildingar på bild, men ack så fel vi hade. Johanna har förevigat våran familj och bilderna blev helt fantastiska. Tack för en underbar eftermiddag <3 " - Marija

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page