top of page
  • jakessonprivat

Familjefotografering i Göteborg

Äntligen är datum spikat och hemresebiljetten betald; I mars *om allt går enligt planerna* ska jag ner till Göteborg för lite fotograferingar och kommer då ha några lediga tider för familjefotografering eller parfotografering! Så roligt! 😍 Det blir främst utomhus relativt centralt men jag kommer också kunna erbjuda lifestyle om personer bor centralt så att jag hinner med.


Jag har så många storslagna planer för det här företaget och blir helt pirrig i magen av att tänka på allt roligt jag drömmer om! Precis i början av att jag startade företaget bara sprutade det fram idéer som jag varit tvungen att försöka reda ut och planlägga i en rimlig ordning och tidsplan. Ganska snabbt insåg jag att jag ville, när pandemin tillåter såklart, resa till olika platser och fota familjer och par där. The sky is the limit typ! haha Vilken otrolig känsla av frihet och äventyr! <3


I vintras blev jag kontaktad av en tjej som ville fotas tillsammans med sin sambo som för att fira deras årsdag - i Göteborg. Då klaffade det så bra att jag kommer kunna åka bil dit tillsammans med min ena syster som bor där och som ska åka med bil hem från Stockholm vecka 11. Så då får vi en roadtrip (bara det liksom! hur najs?!) och jag får lite väl behövd egen tid i Gbg. hehe Planen känns liksom redan klockren! Sen visade det sig att min mans kompis som flyttat till Gbg snart ska bli pappa - självklart ville jag ju då ge dem en gravidfotografering. 😍 Så då bokades det in den helgen, och så fick jag till en till familjefotografering... Kan det bli bättre?? Ja, då kände jag att det hade ju varit helt perfekt att maxa helgen med några bokningar till? 💁‍♀️ varför inte passa på liksom? Smida medan järnet är varmt osv.


Så igår la jag upp en reel på instagram som en liten reklam för göteborgs-resan. Perfekt för folk att dela - eftersom mina följare på instagram är mest centrerade kring Stockholm just nu... Hoppas verkligen att fler hakar på och bokar! 💃 Det vore ju så himla kul att lära känna fler familjer där - särskilt eftersom vi faktiskt reser dit regelbundet iom att min syster bor där.


40 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page