top of page
  • jakessonprivat

Familjefotografering - Lara & Ellinor

Uppdaterat: 29 sep. 2020

Några av de första, utanför familjen, som jag fotograferade lite mer seriöst var Ellinor och hennes härliga dotter Lara. Underbara, glada, spralliga och kärleksfulla galningar som faktiskt fotograferades i min säng, eftersom det bästa ljuset under vintern kommer in genom fönstret där... Sen dess har jag utvecklats och köpt bättre utrustning vilket gör att jag kan röra mig mer utanför sovrummet för mina fotosessions. ;) Men ärligt talat försvann tankarna helt på såväl omgivning som fotoutrustning när den här underbara lilla familjen började skratta och busa framför kameran. <3


"När Johanna fotograferade mig och min 6 åriga dotter hade vi så kul! Känslorna du ser på bild är så äkta, man glömmer bort att man blir fotograferad och får istället en riktigt rolig stund tillsammans. Hon gör det lättsamt och kul! " - Ellinor
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page