top of page
  • fotografjohannaell

Familjefotografering Stockholm

Oj, va roligt det är med högsäsong som familjefotograf och alla familjefotograferingar inbokade! Sen vi kom hem till Stockholm, Haninge, efter semester i Göteborg har det varit full fart och jag är så glad över alla bokningar.


Jag jobbar på för fullt och även om vädret är ovanligt svajigt just nu så kämpar vi på med ombokningar och försöker hitta lösningar.


Idag kände jag att det behövdes lite sommarlov från allting så tog barnen till stranden. Efter ungefär 40 minuter blev det åska och regn. haha Ett tydligt bevis på det svajiga vädret! Men det gjorde att vi istället åkte hem och jag hann sitta en stund och planera hösten... Jag inser att det inte bara kommer vara fullt upp utan även att bokningarna 2022 börjat krypa sig på! Otrolig känsla!


Det blir en höst med inte bara massa familjefotograferingar utan även en del större projekt... Bland annat ska hela konceptet ses över, det planeras firande av 1 år som företag, model call och ja... en hel del annat kul!


Påminner en extra gång om att om ni vill ha förtur till allt som komma skall; och små extra erbjudanden är det bara att maila till mig på fotografjohannaellen@gmail.com och be att få komma med i VIP-gruppen. Det är min grupp för Very Interested People! haha (vill ju inte säga Very Important People eftersom ni alla är viktiga - även ni som inte vill vara med i gruppen *for some reason...*.😅 )


Avslutar med en härlig bild på Alma och Harry från Swedish Family hösten 2020! <3

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page