top of page
  • fotografjohannaell

Gratis fotografering - model call


Jag erbjuder nu gratis fotografering för en lycklig mormor/farmor/morfar/farfar tillsammans med ett eller två barnbarn - i Stockholm, Haninge eller Nynäshamn. Eftersom vaccinationerna går framåt framförallt hos den äldre generationen får vi nu mysa och umgås lite mer med våra älskade mor- och farföräldrar och det vill jag såklart belysa!


Det råkar ju dessutom vara så att vi idag verkligen har fått känna på hur tufft det är att inte få träffas och hur värdefull tiden tillsammans är. Därför vill jag slå ett slag för fotografering av mor/farföräldrar och barnbarn. Jag vet att mina barns relation med sina mor/farföräldrar är magisk och så väl värd att bevara för framtiden med stämningsfulla bilder. Därför erbjuder jag nu ett model call för just detta: En lycklig mormor, farmor, morfar eller farfar tillsammans med ett eller två barnbarn kommer att väljas ut att få ca 1 timmes fotografering och 5 bilder (just nu värde 3500:-) mot att jag sedan får använda bilderna i mina sociala medier som en del av min marknadsföring. Det kommer att bli en mysig och lekfull stund tillsammans i den vackra sensommaren/tidiga hösten där era värdefulla minnen bevaras för kommande generationer.


Ni anmäler ert intresse på fotografjohannaellen@gmail.com och skriver namn, ålder på den vuxne och barnen samt när ni har tid att träffas. Sedan kommer jag att välja vilka som passar bäst och har tid samtidigt som jag.


Hoppas just ni hör av er! Och glöm såklart inte att dela detta så att fler kan ta del av det - kanske dela till dina egna föräldrar?


59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page