top of page
  • jakessonprivat

Ny bäbis-paketet! N och T = M <3

Uppdaterat: 3 okt. 2020

De gånger jag har varit gravid har jag aldrig prioriterat att bevara det ordentligt på bild! Det är någonting både jag och barnen ångrar idag... Jag vill därför göra det enkelt för blivande föräldrar att faktiskt ta den lilla tiden att bevara såväl graviditet som nyföddhetsbubblan. Livet kommer ju aldrig mer att vara sig likt och den makalösa resan ni redan påbörjat kommer förändra er i grunden på så många sätt. Tänk att ha vackra minnesbilder av hur ni var i resans begynnelse bevarade. Ovärderligt!


I mitt ny bäbis-paket ingår en gravidfotografering (gärna med partner eller tidigare barn om där finns sådana) och en nyföddfotografering för ett rabatterat paketpris. Just för att det ska vara lättare att ta beslutet och faktiskt boka in de där fotograferingarna! Så värdefullt att ha sedan när sömnbrist och tiden fördunklat minnena en aning. <3


När Nina var höggravid bokade vi in en gravidfotografering tillsammans med hennes sambo Thomas. En strålande vacker fredagskväll i september drog vi till en vacker äng och fångade inte bara de sista solstrålarna utan även den påtagliga kärleken mellan de här underbara blivande föräldrarna. Snacka om fredagsmys!


Jag tog med lite ombyte som vi diskuterat innan och när solen försvunnit bakom granarna tackade vi för den härligt uppsluppna stunden och tog helg.


Mindre än en vecka senare såg jag nyheten: Lilla M var född och alla inblandade mådde bra! Underbart. <3 När de kommit hem och börjat komma iordning kändes det okej för dem att jag kom på besök med kameran i högsta hugg. Med lite tulpaner för att gratulera den nya familjen knackade jag på dörren. Alltid så häftigt att först träffa någon gravid och sen träffa dem när de fött. Det märks liksom i luften att en magisk förändring har skett!


Hur som helst... Efter att jag tvättat händerna (ett krav när en träffar nya bäbisar - pandemi eller ej!) satte vi oss och bara pratade lite i soffan. Jag älskar att träffa nya människor och det bästa är när de visar sig bli nya vänner! När vi var redo att sätta igång ringde telefonen. De nya föräldrarna hade tagit fel på en sjukhustid och det var bråttom. Haha! Som mamma har jag all förståelse för den där totala förvirringen som infinner sig hos nya föräldrar - så mycket praktiskt att hålla reda på samtidigt som man ska lära känna sitt nya barn och sig själv som förälder?? Ingen fara alls och absolut inga sura miner. Vi bokade istället en ny tid och de begav sig till sjukhuset igen för kontroll.


Några dagar senare var det dags igen och vi fick till en riktigt mysig fotosession där vi varvare mamma - pappa - barn. När jag fick höra att mormor och morfar bodde nära och skulle komma på besök när jag åkte erbjöd jag mig att stanna lite till om de ville ha några bilder på nya bäbisen tillsammans med morföräldrarna. Så värdefullt för alla inblandade! <3


"Vi har nu hunnit med två fotograferingar med Johanna och är mer än nöjda med resultatet på dessa fotograferingar! Hon är toppen på att få känslan man är ute efter i varje bild! Vår första fotografering var jag höggravid och ville gärna ha bilder med min sambo och mig. Dom bilderna strålar av de känslorna!! De resulterade också i att vi absolut ville ha Johannas hjälp med att fota vår lilla flicka en vecka efter födseln och dom bilderna strålar av känslorna vi vill minnas av hennes första tid i livet. Johanna är så grym på att få fram de riktiga känslorna hos dom hon fotar samtidigt som hon får de att kännas naturligt och normalt framför kameran även för den som kanske aldrig riktigt stått framför en på de sättet förut.

Stort tack till Johanna för att du förevigat våra minnen för livet under den här stora tiden i våra liv. <3 " - Nina11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page