top of page
  • fotografjohannaell

Vaccination, vinnare & fotografering

Jag tänkte först inleda med att vinnarna av min model call (som får en kostnadsfri fotografering ute i Haninge mot att jag får material till marknadsföring och sociala medier) nu är utsedda... Men det känns konstigt att se det som en tävling - för en tävling har ju förlorare och jag vill verkligen inte utse några förlorare! Det rimmar illa med den energi jag vill utstråla och omge mig med. 😅 Dessutom fick jag så många fina ansökningar med rörande berättelser som verkligen kändes i hjärtat och var otroligt svårt att utse vilka som skulle bli valda. Så jag tänkte om och nu bara meddelar jag att valet av modeller är gjort och därmed tar jag inte emot fler ansökningar om det. De som inte blev valda får ett förmånligt erbjudande som tack för visat intresse och jag hoppas att många fler nu har fått tankarna på en fotografering för barnbarn och mor-/farföräldrar. Så mysigt och ovärderligt!


Så nu håller vi på att planera de fotograferingarna och det ska bli så roligt! Jag brinner ju verkligen för att skapa emotionellt viktiga bilder som ökar i värde med åren och jag tänker så mycket på mina egna barns mor-/farföräldrar. Hur värdefullt det är med bilder på dem tillsammans när de umgås på ett genuint sätt - inte för att vara morbid men vi vet ju alla hur skört livet är och hur bilder till slut kommer vara det enda som finns kvar. Och ja, det gäller ju i för sig alla relationer ...


Så vad vill jag egentligen säga med det här? Jo, jag vill påminna än en gång om hur viktigt det faktiskt är med bilder på de vi älskar. Bilder som inte bara är vackra utan som har fångat äkta känslor i tiden. 2012 dog båda mina farföräldrar. De dog samma år som jag fick mitt första barn - men de hann aldrig träffa henne och vi har knappt några bilder på mig och dem tillsammans... Det väcker tankar helt klart!


Hoppas att ni får en härlig helg nu med solsken och fina stunder med folk du tycker om. Vi hörs!
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page