top of page

FAMILJEFOTOGRAF
HANINGE - STOCKHOLM - NYNÄSHAMN

Fotograf Johanna Ellen Familjefotograf Stockholm

Mitt namn är Johanna; en familjefotograf och bröllopsfotograf som fotograferar par, familjer i alla former, gravida och nyfödda. Jag brinner för att få till bilder som får en att tappa andan lite - sådär så man verkligen känner känslor! Dessutom vill jag att bilderna väcker minnen av en härlig fotografering - varför jag fokuserar massvis på att få er att ha kul och känna er bekväma.

 

Det bästa jag vet är när jag lyckas bevara det där som är så svårt att ta på men som vi vill minnas för alltid: banden mellan oss och de vi älskar. Jag kallar mig därför familjefotograf eftersom jag fokuserar på alla sorts familjekonstellationer - även par i alla åldrar och bröllop. 

Det viktigaste för mig är att er upplevelse av fotograferingen är äkta, varm, rolig, trygg och bekväm - därför kommer jag alltid göra mitt yttersta för att finnas för er genom hela processen från bokningsförfrågan till färdig leverans av bilderna. Jag råkar nämligen även vara beteendevetare inom psykologi och med särskild erfarenhet av barn, föräldrar och NPF vilket hjälper mig att skapa en trygg och avslappnad upplevelse för er alla. 

Titta gärna omkring på sidan för att bl.a. läsa mer info, kika i portfolio och läsa bloggen där jag beskriver olika fotograferingar lite mer ingående. Där hittar du även fler omdömen från tidigare fotograferingar samt massvis med härliga bilder! 

Om du känner dig sugen på att boka en tid för t.ex. familjefotografering, gravidfotografering, nyföddfotografering, bröllopsfotografering eller köpa presentkort är det bara att skicka iväg ett mail eller fylla i kontaktformuläret här för familjefotografering (även gravid, par, nyfödd och med släktingar) och här för bröllop så hör jag av mig med mer info!

Hoppas vi ses snart! Och vill du lära känna mig ännu mer så följ mig på instagram @fotografjohannaellen - där kommer det upp massvis med kul dagligen! 

                              Johanna Ellen

 

bottom of page