2022

WORKSHOP

för dig som vill lära dig mer

Nyföddfotografering Familjefotograf Stockholm

Är du intresserad av att lära dig mer kring foto men saknar en praktisk *och rolig* kurs?

Oavsett om du drömmer om att någon gång, i någon form, ta betalt för fotograferingar eller om du bara har en brinnande hobby för foto kanske du ändå har en önskan att ta nästa steg? Eller kanske har du vågat tagit steget att börja ta emot betalande kunder men känner dig lite osäker på hur du ska driva ditt företag rent praktiskt? Är du också trött på att googla och youtuba efter svar på dina frågor gällande foto för att komma vidare till nästa nivå och saknar en mentor att fråga om råd och få praktiskt hjälp av? 

 

Då är det dags för dig att ta chansen att haka på min workshop för fotointresserade! Jag får ofta frågor från fotointresserade på sociala medier och älskar att dela med min av den kunskap jag samlat på mig men känner att det vore roligt med en lite med övergripande workshop. Att kombinera härligt häng med kul folk och samtidigt få dela med min av min erfarenhet kring foto - och nu blir det äntligen av. 

Vid den här workshopen öppnar jag upp studion för 6 stycken härliga fotointresserade. Under ca 3-4 timmar träffas vi för att äta tillsammans och samtidigt ha en föreläsning där jag går igenom viktiga grunder gällande fotografering och att driva företag. Ämnet bestämmer ni tillsammans genom att i er anmälan beskriva det som intresserar er och vilka områden ni vill att jag tar upp. Allt för att det ska bli en så givande workshop som möjligt!

Efter föreläsning, tjejmiddag och frågestund beger vi oss till en utvald fotoplats där ni, tillsammans med mig, får praktisera det vi pratat om och jag ger er tips under tiden ni skapar vackra bilder

Visst låter det sjukt kul??

Temat på den här workshopen blir grunder i fotograferande (samt lite grunder i att ta betalda fotograferingar)

För att kunna ta del av hela upplevelsen är det viktigt att du har någon form av kamera där du kan ställa in manuellt läge.  

2400:- exkl moms
i priset ingår då mat, utbildning samt en pdf med materialet från workshopen! 

Skicka in din intresseanmälan så svarar jag så fort jag kan.
Först till kvarn gäller så vänta inte för länge! 

  • Facebook
  • Instagram

Allévägen 15 D, 

13756 Tungelsta

Vi ses!
Fotograf Johanna Ellen workshop

är intresset stort kan det bli en workshop till samt fördjupande workshops