top of page

2023

WORKSHOP i fotografi

för dig som vill lära dig mer om hur du fotar gravida, familjer och brudpar samt får en hållbar verksamhet 

Fotografi workshop stockholm
Fotografi workshop stockholm
Fotografi workshop stockholm
Fotografi workshop stockholm

Är du intresserad av att lära dig mer kring foto men saknar en praktisk *och rolig* kurs?

Drömmer du om att kunna fota betalande kunder men känner att du behöver mer stöd när det kommer till att hitta rätt fotoplatser, hur du ska jobba med kunder och hur du får ett hållbart företag? Du har en systemkamera men är inte helt säker på hur du ska få till de där drömmiga bilderna som du ser överallt på sociala medier och du känner att du skulle behöva hjälp med hur man faktiskt tar sig från hobbyfotograf till professionell? 

 

Då är det dags för dig att ta chansen att haka på vår workshop för fotointresserade! Det blir en härlig heldag fullproppad med praktisk övning och teorigenomgångar med inte mindre än två (!) erfarna fotografer; Johanna Ellen och Tanja Ferm. Tillsammans har vi bred kunskap och två olika stilar vilket gör att du får dubbelt så mycket användbar kunskap att ta med dig efteråt. 

När: 25 mars 2023

Var: Haninge, Stockholm

totalt 8 deltagare

Styled shoot: Gravid, familj & Brudpar

Kursledare: Johanna Ellen & Tanja Ferm

Vi börjar workshopen med en härlig fika och föreläsningar där vi delar med oss av vår erfarenhet och svarar på alla dina frågor, sen kör vi en lunch och ännu mer härligt snack innan vi beger oss till en utvald fotoplats där du får praktisera det vi pratat om och du får vägledning och tips under tiden du skapar vackra bilder

Visst låter det sjukt kul??

Vad innehåller workshopen: 

Föreläsningar: 

varumärke & marknadsföring

prissättning & pedagogisk räkneexempel på hur du sätter pris på ditt arbete

hitta ditt koncept

övningar som hjälper dig att komma fram till hur ditt varumärke ska utvecklas 

lära grunderna i företagande och kundservice

definiera din drömkund

 

Praktiskt & Styled shoots:

Praktisk övning att fotografera gravid, brudpar och familj

Posering, samspel, få kundens förtroende & ha dialog

Fotografering vid olika typer av ljus samt hur du hittar rätt platser att fota 

Fota varandra för marknadsföring samt att få öva på hur det känns att stå framför kameran 

Vilka är Johanna & Tanja?

Fotograf Johanna Ellen workshop

Om Johanna

 

Jag är småbarnsmamman som blev beteendevetare som blev fotograf - med ett filmiskt uttryck och fullt fokus på att fånga äkta ögonblick och skapa trygga fotosituationer för mina kunder. Jag jobbar mycket med brudpar och familjer i olika former med en förkärlek för naturliga, avslappnade poser och något jag verkligen varit noga med från början av mitt företagande är att förmedla en tydlig bild av mig som person för att på så sätt locka till mig rätt kunder för mig. Genom åren som heltidsfotograf har jag bland annat fotat omslag till Bröllopsguiden samt fått finalplatser i SM i foto, samt lärt känna och fotat massvis med härliga familjer! Jag ser fram emot att få hjälpa, inspirera och stötta fler fotografer i ert kreativa uttryck och företagande. Min stil är lite åt det bohemiska hållet med jordnära, varma nyanser. 

Workshop fotografi Stockholm

Om Tanja 

I över 10 år har jag drivit eget företag och jobbat som fotograf. Det var en lång period då jag såg mig själv som fotograf i första hand och entreprenör i andra hand, men när jag fick barn insåg jag att jag behövde värdera min tid bättre. Då började jag inse att allt det roliga med att fota även måste vara en del av en långsiktig plan och det var också då jag insåg vikten av en hållbar marknadsföring och företagande. Jag började förmedla ett högre värde för mina tjänster och lärde mig att sätta priset efter det; inte bara för mig själv utan också för kundernas skull. Min stil beskrivs som ljus med kalla nyanser och jag älskar att fotografera analogt.

För att kunna ta del av hela upplevelsen är det viktigt att du har någon form av kamera där du kan ställa in manuellt läge.  

4790:- exkl moms
i priset ingår då mat, utbildning samt en pdf med materialet från workshopen! 

Skicka in din intresseanmälan så svarar jag så fort jag kan.
Först till kvarn gäller så vänta inte för länge! 

  • Facebook
  • Instagram
Vi ses!

Bokningsvillkor

Gör anmälan idag här i formuläret så återkommer till dig inom 1-2 dagar du får faktura med 10 dagars netto. Så fort fakturan är betald så har du platsen. 

Din plats kan ej återbetalas oavsett anledning men kan överlåtas till en annan kursdeltagare. Mejla oss om det i så fall. Kursledare har rätt att ställa in workshopen vid för få deltagare, så sprid gärna ordet och bjud in dina vänner också! Vi meddelar så fort vi har fått in minimum antal deltagare och workshopen blir av.  Kursledare har rätt att ställa in workshop vid  sjukdom med full återbetalning till kursdeltagare.

bottom of page