top of page
  • fotografjohannaell

en prisvärd bröllopsfotograf

Som du kanske sett redan är jag helt fullbokad gällande bröllopsfotografering i sommar; både runt Stockholm, på västkusten samt i Spanien och Frankrike (omg, helt sjukt ju att tänka på det ens...!). Det innebär att jag har ett gyllene tillfälle att göra om mina paket inför 2024, utan att liksom krångla med att behöva hålla koll på två olika sorters bokningspaket under en och samma säsong. Inför 2024 har jag verkligen analyserat mina bröllopspaket, deras priser och vad som ska ingå. Har försökt känna efter HUR jag vill jobba och VAD jag vill erbjuda mina brudpar. Vad känns roligt och vad tror jag kommer bli mest värdefullt för er?


Med det sagt tänkte jag ta några inlägg här och prata lite om de olika paketen (du kan läsa vad de innehåller och priserna här). Idag tänkte jag ta upp det paketet jag ser mest fram emot att boka, eftersom det är det absolut mest maxade paketet någonsin! Och framförallt det mest prisvärda!


Det handlar om mitt största paket. Mitt Armageddon! (jag var såå sugen på att döpa paketet till det, eftersom det får mig att tänka på the theme song till filmen Armageddon av Aerosmith "I don't wanna miss a thing" 😅🎶men så kom jag på att de flesta nog inte skulle fatta den kopplingen och tro att jag bara var helt galen så jag skippade det.) Any how... Det är verkligen paketet för dig som inte vill missa ett ögonblick av bröllopet när ni ser tillbaka på det sen. Jag har proppat in alla mina bästa grejer i det paketet så jag hoppas verkligen ni är många som passar på att boka det för 2024 innan datumen tar slut där! 😍

I mitt största paket får ni en maxad heldag dokumenterad (ca 13 maxade timmar av känslor), en förstoring av museum-kvalitet, en lyxig fotobok värd 4000!:- OCH en highlightfilm värd 10 000:-!? Ja du hör ju. Vem vill missa det? 💁‍♀️


Dessutom råkar det vara så himla fiffigt att bröllop som äger rum mellan oktober-mars får 20% rabatt på paketen. Hur bra??
121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page