top of page
  • fotografjohannaell

Workshop i fotografi

Shit va länge jag har drömt och fantiserat om att göra en workshop i fotografi, och nu ska det äntligen bli av!


Det är nämligen så att jag ofta får frågor av er där ni hör av er och undrar kring allt ifrån redigering, till val av fotoplatser eller hur man gör som fotograf när det kommer till själva företagsbiten. Och jag tycker det är jättekul att ni hör av er med frågor men jag känner alltid att mina svar ju blir så ytliga. Hur mycket jag än för söker utveckla mina svar är det omöjligt att förmedla all kunskap på rätt sätt i en chatt eller DM. Så nu blir det äntligen av! Och det tillsammans med en annan fotograf, Tanja Ferm. Så himla kul! :D


Just nu har vi en intresselista öppen för de som vill ha första tjing när vi släpper platserna. Det är nämligen ett begränsat antal platser (8 totalt) lediga eftersom vi vill kunna ge så mycket uppmärksamhet till er som möjligt. Det kommer bli ett ypperligt tillfälle för er att knyta nya kontakter i branschen (så viktigt!), lära er massvis med viktigt kring företagande som fotograf och så självklart få massvis med praktisk hjälp när det kommer till fotograferande. Vi kommer att ha inte mindre än 4 fotostationer för er att bland annat öva på gravidfoto, familjefoto och bröllopsfoto. Jag är så sjukt taggad! Och snart släpper vi platserna så kika här och anmäl dig redan nu. 😍🙌Känner du en fotograf eller nån som vill lära sig mer om det kan du väl tipsa hen om workshopen?


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page